May 27, 2010

Sakan naaa...

"Abang Handsome",

Awat chek tak tau hang nak buka bisnes dan bakal nak jadi majikan...?!

Jawatan "Bakal Manager" bagai... hang dah siap offer kat sipolan ni. Kalau sipolan ni tak havoc kat FB, chek pun tak tau naaaa...

Awat hang tak habaq kat chek awai-awai? Boleh chek buat kenduri-kendara sebab hang kan bakal jadi peniaga berjaya... huhuhu.

Lagi satu, kalau sipolan tu yang bakal jadi Manager hang... biaq chek teka naaaa.

Let me guess...

Mesti yang sorang lagi tu bakal jadi General Manager hang kot??? :P

Hang memang cekap meniaga naaa! Bijak, bijakkkkk...

No comments:

Post a Comment

Nukilan Sofiee
Daisypath Anniversary Years Ticker

Shout Box

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x