February 15, 2011

Pointfilm







Tip untuk para pencinta buku...

Seringkali terdapat halaman tertentu di dalam buku yang menarik perhatian anda disebabkan oleh faktanya, kata-katanya yang menarik dsb.

Salah satu caranya adalah dengan melipat bucu di halaman buku tersebut. Ada juga yang meletakkan penanda istimewa dll.

Alternatif lain... kepada para pembaca yang sayangkan buku koleksi, silalah dapatkan POINTFILM di kedai stationery untuk menandakan halaman buku tersebut.

Pointfilm (seperti gambar di atas) telah saya beli dari Popular Bookstore.

6 comments:

  1. lepas ni boleh cuba.sebelum ni hanya melipat bucu mukasurat.

    ReplyDelete
  2. aidura sofiee16/2/11 08:58

    @gdiz, silalah mengaplikasikan kaedah. anda tidak akan kecewa... cewahhh. ;)

    ReplyDelete
  3. oh, namanya pointfilm. Tempohari ke mydin, x jumpa benda ni. maklumla mydin kecil sahaja. Mungkin perlu ke kedai stationery pula.

    ReplyDelete
  4. aidura sofiee17/2/11 08:27

    @xara, betul tu. benda ini wujud kat kedai stationery sahaja. :X

    ReplyDelete
  5. Selalunya kalau sampai part yang saya suka, lipat ajelah bucu buku. Bila difikirkan balik, timbul pulak rasa sayang. Iyalah, sesetengah buku tu pulak mahal; lagilah rasa ralat.

    Benda alah ni macam best je. Item mesti beli!

    ReplyDelete
  6. aidura sofiee23/2/11 15:13

    @Al-Ghazali, beli jangan tak beli. :)

    ReplyDelete

Nukilan Sofiee
Daisypath Anniversary Years Ticker

Shout Box

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x